Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Lánybúcsús emlékdoboz gravírozva - natúr fa szín

IGEN! Ennek az egy szónak a kimondása után nem csak a menyasszony élete pezsdül fel, hanem innentől kezdve a barátnőké is. Hisz meg kell szervezni a lánybúcsút! Először vakarod a fejed, hogy mégis most mit kell csinálni? Segítünk! Mielőtt a táncos fiút lefoglalnátok, van itt egy fontosabb dolog is. Érdemes összeállítani egy szettet az arának, egy úgynevezett elsősegélydobozt a házas élethez, melybe szoktak tenni pl. fejfájás csillapítót, konyhai eszközöket és khm... a többit a fantáziátokra bízzuk :)

Aztán itt jövünk a képbe mi. Gravírozunk a dobozra vicces lánybúcsús szövegeket, a lánybúcsú dátumát, de jól mutat egyszerűen a "Lánybúcsúdra" felirat egy humoros rajzzal. Gravírozunk rá bármit, csak kérnetek kell! Jó bulizást csajok :)

A gravírozás színe függ az adott fa erezetétől, ezért a kész termék színe a mintaképtől eltérő lehet (világosabb, vagy sötétebb).

Az ár a képen látható szöveget mintát tartalmazza. Ingyen rágravírozzuk az emlékdobozra a lánybúcsú dátumát is. Ha nem kérsz dátumot, írd be, hogy "nem kérek".

Ide írd be milyen dátum szerepeljen a terméken.

2 690 Ft
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Ajánlom
Kérdés a termékről